Auteurschap

From Wikistatistiek
Revision as of 11:06, 1 October 2018 by Rebecca Holman (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Alle tekstuele bijdragen op deze wiki zijn te volgen via de 'Geschiedenis' pagina's. Daarop staat per aanpassing de gebruikersnaam van degene die de wijziging gemaakt heeft. Naast deze functie die standaard gegenereerd wordt door Mediawiki, worden er per pagina ook auteurs vermeld.

De wiki biostatistiek hanteert verschillende rollen:

Auteur
De hoofdauteur van de pagina. De persoon die het typewerk heeft gedaan en substantieel heeft bijgedragen aan de pagina.
Co-auteur(s)
Gebruikers die belangrijke verbeteringen hebben gemaakt aan de pagina of de pagina hebben gecontroleerd op juistheid.
Moderator
Alle pagina's van de wiki biostatistiek worden gemodereerd door een statisticus van de Clinical Research Unit van het Amsterdam UMC. De moderator is verantwoordelijk voor het controleren van de aanpassingen aan de pagina's en kan een wijziging al dan niet goedkeuren. Het schrijven op de pagina's is beperkt tot gebruikers met inloggegevens. Op deze manier proberen we het niveau van de pagina's hoog te houden. De moderator controleert alle aanpassingen, maar foutieve informatie kan nooit 100% vermeden worden. Zie ook onze disclaimer. In technische termen heeft de moderator het gebruikersniveau van 'bureaucrat'

Klaar met lezen? Je kunt naar het OVERZICHT van alle statistische onderwerpen op deze wiki gaan of naar de pagina KEUZE TOETS voor hulp bij het uitzoeken van een geschikte toets of analyse. Wil je meer leren over biostatistiek? Volg dan de AMC e-learning Practical Biostatistics. Vind je op deze pagina's iets dat niet klopt? Werkt een link niet? Of wil je bijdragen aan de wiki? Neem dan contact met ons op.

De wiki biostatistiek is een initiatief van de helpdesk statistiek van Amsterdam UMC, locatie AMC. Medewerkers van Amsterdam UMC, locatie AMC kunnen via intranet ondersteuning aanvragen. Ondersteuning aan studenten of derden is niet mogelijk!